7 Kasım 2012 Çarşamba

Rimmel Scandal Eyes İle Takma Kirpik


Uzun kirpikler bütün kadınların imrenerek baktığı kirpikler. Ancak, Rimmel Scandal Eyes ile uzun kirpiklere ulaşmak artık o kadar da uzak değil!
Kirpik uzatan teknolojisi ile takma kirpik etkisi yaratan Rimmel Scandal Eyes, kadınların vazgeçilmez makyaj malzemesi olmaya şimdiden aday!
Kate Moss’un Rimmel markası hem kadınlara eşsiz güzelliğin kapılarını aralığından hem de ulaşılabilir fiyatlarla satıldığından hepimizin gönül verdiği makyaj malzemelerinden biri oldu. %50 daha büyük fırçası ile dolgun ve uzun kirpikler yaratan Rimmel Scandal Eyes ise bakışları ile olay yaratmak isteyen kadınların bir numaralı makyaj malzemesi oldu.
Kirpikleri uzatan ve dolgunlaştıran Rimmel Scandal Eyes, takma kirpik kullanmadan dolgun ve uzun kirpiklere ulaşmak isteyen kadınların yardımına koşuyor.
Kate Moss Rimmel, Türkiye’de Watsons mağazalarında 13.99 TL’den satışa sunuluyor. %50 daha büyük fırçası ile kolayca sürülen ve uzun kirpikler yaratan Rimmel Scandal Eyes, fiyatıyla da cüzdanımızın dolgunluğundan ödün vermiyor.
Siz de imrenilecek bakışlara sahip olmak istiyorsanız bir an önce en yakın Watsons mağazasına uğrayın ve Rimmel Scandal Eyes ile takma kirpik kullanmadan uzun kirpiklerin ve çarpıcı bakışların keyfine varın!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.