10 Kasım 2012 Cumartesi

Roberto Cavalli Parfüm


Moda alanında olduğu kadar kozmetik alanında da adından söz ettiren ünlü marka Roberto Cavalli, yarattığı yeni parfümüyle kadınları zarif ve egzotik olmaya davet ediyor.
Roberto Cavalli parfümün kokusu kadar, parfüm şişesi de sofistike, seksi ve sıcak kadınlar yaratacağının ipuçlarını veriyor.


Kadınları kendilerine daha fazla güvenmeye davet eden Roberto Cavalli parfüm, kendi adını taşıyor ve kadınları fark edilmeyi beklemektense dikkat çekmeye çağırıyor.
Roberto Cavalli parfümün kokusu da parfüm şişesi kadar egzotik ve çekici. Ünlü markanın parfümünün yaratıcısı Louise Turner, parfümün kokusunda üst notalarda pembe biberle ilk etkiyi yaratıyor ve orta notalardaki portakal çiçeğiyle kalıcı etki yaratıyor. Dip notalarda tonka fasulyelerinin büyüleyici kokusunu tercih eden ünlü marka, ardınızda unutulmaz bir koku bırakmanızı sağlıyor.

Parfüm şişesi de kokusu kadar etkili olan Roberto Cavalli parfümün şişe tasarımında altın detayları ve kaplan desenleri görülüyor. Bir kadının vücut kıvrımlarından ilham alarak şekillendirilmiş parfüm şişesi, parfümü üzerinde taşıyan kadınların ilk bakışta dikkatleri üzerinde toplayacağını fısıldıyor.
Kendine güvenen, zarif ve egzotik kadınların bir numaralı kokusu olacak Roberto Cavalli parfüm, reklam kampanyasında parfümü kullanan kadınların, kendilerini farklı ve özel bir elbise giymiş gibi hissedeceklerini ve kendilerine daha fazla güvenmek için harekete geçeceklerini vurguluyor.
Siz de kendinize daha fazla güvenmek istiyorsanız, Roberto Cavalli parfümün kokusu sizi harekete geçirecek!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.