7 Kasım 2012 Çarşamba

The Body Shop Wild Rose Hand Cream


Ellerimiz, onlara bakmadığımız zaman kış aylarında nankör olabiliyorlar. O yüzden onlara gereken özeni gösterip, istedikleri cilt nemlendirme bakımını yapmalıyız. Hem el bakımı öyle zor bir şey de değil. Şimdi size çok güzel bir el kreminden bahsedeceğiz; Wild Rose Hand Cream. The Body Shop’ın bizim için hazırlamış olduğu bu özel formüllü nemlendirici krem bize pürüzsüz eller vaat ediyor.

Ellerimiz, vücudumuzun en çabuk yaşlanan bölgelerinden biri olduğu için aksatmadan bakımını yapmamız, cildi nemlendirmemiz gerekiyor. Wild Rose Hand ile elleriniz hem yumuşaklık kazanıyor hem de nem depoluyor. Bu kremin en güzel yanı ise her yaşta kadının kullanabiliyor olması.
Adından da anlaşılacağı üzere The Body Shop’un kremi gül kokusuna sahip. Bu nemlendirici kremi elinize uyguladığınızda öyle büyülü bir kokuyla karşılaşıyorsunuz ki parfüm sıkmadan dışarı bile çıkabilecek kadar yoğun bir koku sağlıyor. Ve aynı zamanda koku saatlerce elinizde kalıyor.
Hafif pembe renkli kremin kıvamı losyon gibi olduğu için emilimi kolay oluyor. Yaz aylarında da kullanabileceğiniz bu ürün, cildinizi güneşe karşı koruyor. Bu el kreminin yanında, The Body Shop’ın diğer Wild Rose serisine göz atmanızı da tavsiye ederiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.