4 Kasım 2012 Pazar

Ölü Hücrelerinizden Peeling İle Kurtulun


Cildinizi temizlemek, ölü hücrelerden ve ufak kırışıklardan arındırmak için yapılacak en iyi derin temizlik peeling işlemidir! Evde yapabileceğiniz peeling maskeniz ile, pürüzsüz cilde sahip olmak çok kolay!
Ölü hücrelerden ve özellikle siyah noktalardan kurtulmak her bayanın istediği bir olaydır! Peeling işlemi ile, kısa sürede siyah noktalarınızdan ve ölü hücrelerinizden kurtularak, cildinizde derin temizlik sağlayabilirsiniz.

Evde peeling yapmak için en ideal saat, uyku öncesidir. Yatmadan önce cilt temizliği yapılmış yüzünüze uygulayacağınız peeling işlemi, cildinizin nemlenmesine ve dolayısıyla sabah güne pürüzsüz cilt ile uyanmanıza yardımcı olacak!
Ölü hücrelerinizden kurtulmak için evde uygulayabileceğini basit bir peeling maskesi önerimiz var. 1 kahve fincanı yulaf ezmesi, 2.5 çay kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, yarım tatlı kaşığı sıcak suyu karıştırın.  Oluşan karşımı derin temizlik yapılmış cildinize uygulayın ve 15 dakika bekleyin. Daha sonra yumuşak, nemli bir bezle ovarak çıkarın ve bol su ile yıkayın. Pürüzsüz cildinize kavuşmak bu kadar kolay!
Peeling sonrası cildiniz ölü hücrelerinden kurtulduğu için pürüzsüz cilde sahip olacaksınız fakat, peeling işlemi sonrası oluşan kızarıklıklar sizi korkutmasın! Derin temizlik işlemine maruz kalan cildin kızarması normaldir.
Peeling işlemini haftada en fazla 1-2 defa tekrarlayabilirsiniz.  Bu sayıdan fazla peeling işlemi yapılan cilt, ölü hücrelerden kurtulmanın aksine, cildin kendini koruma fonksiyonunu zayıflatmış olur.
Peeling ile ölü hücrelerinizden kurutulup, pürüzsüz cilt görünüme istediğiniz an kavuşabilirsiniz! Yaz aylarının tadını güneşin altında parlayan cildiniz ile çıkarın!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.