7 Kasım 2012 Çarşamba

Ciltteki Lekelere Son!


Ciltteki lekeler, hepimizin korkulu rüyası. Sivilce lekelerine karşı kullandığımız sivilce kremi ya da çil lekelerine karşı kullandığımız çil kremi her zaman sonuç vermeyebilir. Ancak, zaten asıl amaç ciltteki lekeleri oluşmadan önce önlemektir.
Ciltteki lekelere karşı cilt leke kremi kullanabilirsiniz. Ama unutmamanız gerekiyor ki bu cilt leke kremi yardımcı ürün olarak kullanılmalı! Ciltteki lekeleri önlemenin en önemli yolu ise, uzun ve bakımlı bir banyo!
Banyo yapmak, yoğun iş temposu içinde kelimenin tam anlamıyla bir lükstür. Özellikle, kendinizi şımartabileceğiniz uzun ve köpüklü bir banyo ise!
Cildin sağlıklı ve parlak görünmesi, kişinin her daim genç kalması, stresten uzak bir hayat yaşamasına bağlıdır. Evde kendinizi rahatlatmak adına yapabileceğiniz çok şey olmadığını düşünmeyin. En basiti, aromatik yağlarla yapacağınız bir banyo, hem sizi hem de cildinizi canlandıracaktır!
Özellikle ciltteki lekelere karşı cilt leke kreminin yanında, aromatik yağlarla masaj yaparak yapacağınız banyo, kan dolaşımınızı da hızlandıracak ve daha kısa sürede sonuç almanızı sağlayacaktır.
Bebek gibi bir cilde sahip olmanın en kolay yollarından biri, cildi besleyecek yağlar ya da kremler kullanmak. Bitkisel yağlar için, gün içinde vakit ayırmamız çok zor olduğundan, kremlerle cildimizin ihtiyacı olanı karşılamaya çalışıyoruz. Ama, banyonun sağladığı rahatlatıcı ortamı kremlerle elde edemiyoruz!
Banyo yapmak sadece günün yorgunluğunu atmamıza yardımcı olmaz, cildimiz için de son derece önemlidir. Bitkisel ve aromatik yağlarla yapılan keyif banyoları, ölü derilerden kurtulmayı ve derinin kendini yenilemesini sağlamakta.
Haftada en az bir defa kendimize vakit ayırıp, bitkisel yağlarla yapacağımız banyomuz, cildimizin koruyucu örtüsünü güçlendirmeye yardımcı olacak. Böylelikle ciltteki lekelerin oluşmasını veya büyümesini engelleyecektir. Cildin kuru kalmamasını uzun süre sağlayan aromatik banyolar, kuru cilde sahip bayanlar için en etkili yol!
Bitkisel yağlarla yapılan rahatlatıcı banyo sonrası, kan dolaşımınız hızlanacağından, her zaman pembe, canlı bir görünüme sahip olursunuz. Banyo sonrasında da vücudunuza uygulayacağınız nemlendirici kremlerle, cildin nem dengesini sabitleyebilirsiniz.
Ayrıca banyo sonrasında uygulayacağınız sivilce kremi, çil kremi, cilt leke kremi gibi ürünler, daha iyi bir sonuç almanızı sağlayacaktır!
Haftasonunuzu bol köpüklü, bitkisel yağların içinde rahatlayarak geçirmenizi öneriyoruz! Hadi, hemen eksiklerinizi tamamlayın!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.